Monday, 18 November 2013

Penyesalan


Haii semua~
Nak share rasa bad mood nie .
Boleh idokk ? :(

Haisss~ Pukul 2pm tadi ada paper PMG .
Dan selama ini Eyra sangka akan ada paper Agama .
So cerita dia ,Eyra tak study PMG langsung laa -.-

Malangnya nasib ,
carrymark Eyra utk subjek PMG pun jahanam .
Sumpah weyhh ! Eyra tak dapat nak jawab apa pun tadi .
Semua hantam !
Confirm kena repeat paper next sem :'(
Sodehh !

Terkial kial laa aku menjawab tadi .
Pusing kiri ,pusing kanan .
Dapat hint sikit pun jadi laa .
Aduuuyyy !!!
Sesal weyhh ! Sesal !

 

Sunday, 17 November 2013

Tahniah UPSR !


Bismillahirahmanirrahim~
Assalamualaikum semua ! :D
*Sapu sapu habuk sikit*
Haaaa nampak tak macam mana punya berhabuknya blog nie -,-"
HAHAHA . What a busy life .

Banyak perkara yang Eyra tak dapat nak konsikan dkad sini
ssepanjang ketiadaan lappy kesayangan Eyra nie .
Say 'Welcome back to Mac' :)
Rindu dia sangat sangat . Rindu nak kerja kan dia tetengah malam .
HAHAHAHA !
Heyy ! Mac tuu nama lappy Eyra okayy . Mohon jangan salah faham -..-

Mac nie tak rosak apa apa pun sebenarnya .
Mama saje je hantar dia pergi 'hospital' buad 'check-up' .
Lama pulak masuk wad nyaaaa . Haaiihhh~

Hahh well ! Sekarang Eyra tengah final exam .
So . Wish me luck :)
Esok ada paper . Paper ke tiga daripada lima .
Nervous jgk lahh . Tapi tak study pun .
Sengal kan ? :| Ngeeehhhh~

Ouhh haa ! Disini Eyra mengambil kesempatan untuk ucapkan
Tahniah untuk adik adik UPSR kita ! :)
Atas result result cemerlang yang adik adik perolehi .
Specially to adik adik sedara ipar Eyra .
Nissya Khoirun . Hakimi .
Dan tak lupa jugak untuk Adik Farhana kita sbb dapat 5A ! :)
Uwaaahhhhh !!!! *Big hand*

Semua kejayaan yang adik adik peroleh adalah atas berkat usaha
adik adik sendiri . So congrate! :p
Teruskan menuntut ilmu .

Chaww !

Sunday, 13 October 2013

Today !


Assalamualaikum :)
Nie nak share sikit hobi kitaorang setiap hari Juma'at
lepas class Agama .
HAHAHAHA !

Orang lepas class bergegas nak balik .
Kitaorang TAK :)
Kitaorang lepak-lepak lagi dalam class .
Mereka-mereka nie ,
2x5 jugak macam Eyra . Haaaa .
Kadang-kadang sajeeee jee tak nak ajak Eyra taauu !

 

   

Banyak muka Dekna kan ? -..-
Dekna memang ! Dia laa raja pembuli dalam ramai-ramai tuu .
Dan Eyra jelaa satu-satu nya yang dia boleh buli pun -,-"

Eyra bukan nya memang mangsa buli .
Taaaaaakkkk~
Cuma sengaja memberi peluang dkad budak kecik untuk rasa diri dia besar :p
HAHHAHAHA ! Tak lama pun . Sekejaaaappp jee .
Ye Dekna ? :p


Yang Eyra pulak ,lately nie asyik nak makan je kerja nyaaaa ! -,-"
Tahh apa sebab pun tahh lahh .
Mulut nie asyik rasa nak mngunyaaaaahhh je .
Jangan tanya laa kalu korang nampak Eyra berisi lepas-lepas nie .

Tuu ! Pipi kanan Eyra tuu ! Daa jadi Aset dahh tuu !
Polak aku dohh -..-
Lagi polak bila orang menaya aku polak tuu apa .
Haaaaaiiihhh~
*Geleng kepala*

Juma'at tuu kitaorang stay dkad kolej sbb nak kena siapkan assignment .
Sebelum berangkat ke library kitaorang mcm biasa laa kan .
HAHAHAHA !

 

 

Semua nak masuk gambar ,beratur laa kan .
Mula-mula Dekna yang depan tau ,pastuu ouhh ! Dekna pendek .
Tukar Ekin lahh . Haaaaaa ,baru nampak semuaaaa ! xD
HAHAHAHAHA .
Tengok lahh Eyra ,makanan tak pernah miss dari tangan -,-"



Nie Eyra dengan Ekin .
Sweet tak kami ^^
Jealous laa jealous laa !

Pastu kitaorang sampai library .
Ingad Eyra nak berhenti bergambar ke ?!
Mana boleeeehhhh !!
Bukan Eyra laa kalau berhenti tuu .


Jangan menghina !
Jerawat tuu yang buat Eyra nampak omeyy taaauuu !! -..-
Erhh !

Sambil -sambil buat assignment tuu ,
ada jugak buat 'kraftangan' .
HAHAHAHA !
Orang kalau tengah angaaauuu ,buat apa pun mesti terkait jugaaakkk .
Nie haaa ! Hasilnya .
Tahh apa-apa pun sebenarnya -,-"


Korang jangan tertipu .
Eyra bergambar macam tuu sbb nak tutp jerawat dkad pipi tuu tau !
Nampak tak taktik nya dkad situ ?
WohoOoo !! xD

Nak tauu satu rahsia tak ?
Ekin tiru Eyraaaaaa !!
Eyra pose mcm tuu dia pun nak pose mcm tuu jugaaaakkk :p
Eee! Tak aluu ! :p
Tak caye ? Nie haaa .

    

Ye taaauuu ,Ekin lagi omeeyyy !
Sbb dia tak ada jerawat dkad pipi kanan dia -..-
Btw ,Salam Juma'at semuanyaaa ^^v

Wednesday, 9 October 2013

Semangat !



Assalamualaikum :) 

 Ini team futsal Eyra ^^v
YES ! FUTSAL !
Dari kiri : Eyra ,Shera ,Kak Zie ,Dekna ,Khai ,Ekin

TBH ,Eyra nie kaki bangku .
Memang tak reti nak menendang, menyepak dan sebagainya .
Eyra masuk team nie pun sbb kawan-kawan yang paksa -..-

Pengalaman pertama, bukan nak cakap apa laa .
Lebih dari 150 juta kali Eyra fikir nak lari balik tau tak !
Dengan 'penyorak' disekeliling court futsal tuu .
Boyyyyyss !! Maigodd !

Bukan takut apa .
Takut termalukan diri sendiri je -,-
Cerita dia gua tak pernah main bola kodd .
Budak-budak nie~ *Geleng kepala*

Okayy ! Cerita dia .
First game kitaorang pegang !
Perghh ! Time tuu semangat naik botingkek-tingkek tau tak !
Rasa nak lari kan diri tadi ,tiba tiba bertukar rasa tak sabar nak masuk court tuu :p
HAHAHA !

First game Dekna tak main ,darah gemuruh dia lain macam -,-"
Khai jadi penyerang hebat kitaorang .
Kak Zie penjaga gol terbaik kami .

Second game Eyra tak masuk .
Saje nak bagi Dekna merasa duduk dalam tuu :p
Nasib tak menyebelahi kitaorang .
Kitaorang kalah . Tapi time tuu ,semangat kuat lagi dohh !

Sambil-sambil menunggu game seterusnya ,
Kami pun menggila laa ! Menunjuk perasaan !
* Cewaaaahh ! :p *
HAHHAHAHAHA .


Penyokong kitaorang pun ada tau ! :D


Mostly ,geng kami jugak lahh .
HAHAHA . Classmates ^^v


Time tuu cuaca Ya Allah~
Terik ! Kedahagaan kitaorang .
Macam ikan dkad darat tau tak !

3rd game Eyra masuk balik .
Kami tewas sbb pihak lawan main kasar .
Seriously tak tipu .
Diorang main tolak-tolak .
Tak profesional langsung ! Gerraaamm aku !

Haaaiihhh~
Tapi tak apa lahh .
Kitaorang pun dah malas nak teruskan .
Apa apa pun ,memang dapat pengalaman baru .
Perasaan baru ,kemahiran baru ^^
Seronok sbb dapat mencuba sesuatu yang baru !
Benda tak susah pun . Sepak je kan .
HAHAHA . Cuma berani tak berani je cerita dia .


Ekin banyak jatuh jugak masa lawan tuu sbb hujan !
Air masuk court ,so licin .
Ramai jugak yang tergelicik .


Nie Dekna tengah menggila lahh nie :D
HAHAHAHAH !
Pelbagai kan dorang nie .

Apa apa pun .
Eyra happy masa nie ,korang pun sama jugak kan ;)
Semangat bermain masih ada lagi .
Sayang koraaaanngg !! :*

P/s : Jangan takut mencuba sesuatu yang baru :)
Bahagia yang kita kecapi memang tidak boleh berulang lagi.
Kesilapan yang kita alami akan mengajar kita untuk terus berusaha .
Right girls ?! :D

XOXO

Saturday, 5 October 2013

Retis di Kolej ku !


Assalamualikum ^^
Rindu Eyra eyhh .
Taaauu daaahhh .
Huhuhuhu :p
* Tak ada siapa pun sebenarnya -,-" *

Lama rasanya tak post dkad blog nie .
Rinduuuuuu :(
Tapi nak buat macam mana ,busy dengan life .
Final exam semakin menghampiri .
Presentation ,quiz ,assignment never stop .

Nanti dah ada masa lapang nanti ,
Eyra nak post banyaakk banyaakk dkad sini !
Sajeeee~ :p

Ehh esok ,geng Eyra nak pergi TBS ,
semata mata nak buat assignment .
Gila kan mereka -..-
HAHAHA .
Eyra follow je ,Al-Maklum lahh orang yang kuat berjalan nie
memang macam nie .
Lagi pun benda nie nak kena present selasa nie .
 
Haaahh !! Weyyhh korang .
Bukan nak action lahh kan .
Tapi hari Jumaat hari tuu kan ,Eyra jumpa retiiiiss !!
Haaaa. .kau ado ? :p
* Jealous laaa ,jealous laaa *
 
Teka lahh siapa yang Eyra jumpaaaaa :p
*Kelip kelip mata*
Eyra excited sbb jumpa Sharhnaz Ahmad !!!!! xD
Maigodd ! Maigodd !
 
Malangnya ,tak dapat nak bergambar dgn dia :(
 Dia heart attack pulak masa tuu .
Kesian dia weyhh~ Menangis .
Pastu dia bukak separuh butang baju kemeja dia 
Auumm ! Auumm !
Tak boleh tipu ,seriously ,handsome weyhh .
 
Pastu Eyra jumpa Dafiiii !! :p
Dafi ,Abang sedara Eyra tau for korang punya information laa .
Budak budak nie boleh bantai tak percaya cakap aku -,-"
Naahh! Terkejut dorang bila tengok kemesraan aku dgn Abang Sedara aku tuu .
Sengal Kau -..-
 
Selain mereka berdua ,Eyra jumpa Arash Mohammad jugak ;)
Yang muka cina cina tuu .
Yang dulu handsome handsome tuu .
* Dulu okayy ,sekarang dah berumur ,so kurengg sikit *
Ehh ? :p HAHAHA .
 
 
Masa nak tangkap gambar dengan dia nie ,
Eyra panggil laa ," Uncle Arash ,Uncle Arash ,nak tangkap gambar boleh ? :p "
Nak tau dia cakap apa pulak ?
" Uncle ?? "
Ehh ?? xD HAHAHA .
Mengada pulak orang tua nie kan .
Pastu Eyra cakap lahh ," Okayy laa okayy laa ,Abang Arash "
Pastu dia ," Haaaa :D Macam tuu lahh "
Huhuhu ^^ But Serious talk ,dia peramah lahh .
 
Ehhh !! Siapa kata tak ada retis gigirl ??
Sukati je korang kan !
Adaaaa nyaaaaa !!
 Nie hahh !
 
 
Eyra tak tau nama dia .
Muka macam kenal .
Mula mula ingat dia nie Nelydia Senrose .
Pastu budak budak nie bagi tau Eyra ,yang dia nie kakak Nelydia Senrose tuu .
Uqasha Senrose nama dia .
Cantik orang nya ;) Tak sombong pun .

Yang macam girlpren Ultraman sebelah dia tuu ,
Eyra lahh -..-
Sakai kan ? HAHAHA .
Baru habis class waktu tuu ,
dalam pukul 5pm jugak lahh .
Penat dohh ! Yang jadi girlpren Ultraman tuu sbb ada presentation English
masa hari tuu -,-" Coral Speaking jugak .
Haaaiihh~
Budak budak yang satu group dengan Eyra lahh yg plan pakai warna macam tuu .
Baju yang Eyra pakai tuu pun sponsor .
Classmate punya . Tudung pun sama jugak .

By the way ,okayy lahh presentation kitaorang
masa tuu . Cummaaaaaa .....
Miss Adiba nampak macam tak ada mood j
hari tuu . So ,kekok sikit lahh .
Rasa macam Miss tak suka presentation kitaorang ,
padahal dokk aihh !
 
Hmmmm ,
okayy lahh korang .
Itu je dulu kodd yang Eyra nak share sepanjang 'kehilangan' Eyra nie .
Banyak lagi sebenarnya . Macam macam !
Lain kali Eyra cerita okayy :)
 
Nak rest lahh ,penat sbb keluar sehari suntuk
dengan Future Husband tadi ;)
* Macam nak bukak cerita baru je nie -,-" *
Ehh tak lahh . Okayy lahh .
Bye . Sleep well :)

Wednesday, 25 September 2013

Coral Speaking Bahasa Arab


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu :)
 Kaifa halukum ?
Sabbah al khaiyr ?
Korang taaauu ?
Tadi dkad Kolej ada Hari Bahasa Arab .
Kami yang student bahasa Arab nie kena buat presentation
sebagai assignment kami !
Cerita dia ,Eyra kena buat Coral Speaking Bahasa Arab .
 Grouping .
 Ini geng Eyra dkad Kolej yg satu group dengan Eyra .
Dari kiri : Eyra ,Dekna ,Fatin ,Ekin


Ye! Kitaorang semua kena pakai jubah dengan purdah .
Alaa alaa mak Arab tuu ;)
Bukan nak cakap apa ,memang rimas -,-"
Tak biasa . Haiihhh~ dugaan dugaan .

Kitaorang ingad perkara nie hari khamis ( 26hb 9 )
So ,tak lahh prepare sesangat .
Semalam ,bila dapat tau benda nie hari ini .
Apa lagi . Cuaakkk lahh ! -,-
Ini Eyra . Jubah yang Eyra pakai nie jubah kakngah tau .
Memang besar dan meleret lahh cerita dia .
Tak sempat nak beli jubah sendiri . Purdah pun sama jugak .
Yang tutup bahagian hidung ke bawah tuu adalah selendang .
HAHAHA ^^
Practice tak banyak .
Tak buat apa apa persediaan pun .
Huuaaaarrgghh !!
Rushing ouuhhh .
 Sampai ramai lah classmate eyra yang demam -..-
Alhamdulillah tadi semuanya berjalan dengan baik .
Kami giliran yang ke-31 daripada 40 .
Sempat jugak lahh practice sikit lagi tadi .

Bila sampai giliran kami .
Nervouse nya Ya Allah , tak dapat nak diungkapkan lagi !
Jantung nie kalau boleh lompat keluar ,
dia nak lompat keluar tau .

Dahh laa tak faham apa yang kami sampaikan :p
Dahh tuu tak berapa nak hafal skripnya .
HAHAHAHA xD
Tapi sumpah weyhh ,presentation tadi much much better laa
dari yg masa kitaorang practice .

Kitaoang datang awal pagi tau .
Turn kami pulak pukul 2pm . Apaaaa ??
Dahh laa skrip macam hafal tak hafal .
Buat nya lupa macam mana .
Nasib nasib -,-"

Agak-agak tengah break tuu ,
kitaorang apa lagi . Bergambar lahh ^^
HAHAHA .
Bukan selalu dapat tengok kitaorang pakai macam nie kan .


Cerita bergambar nie makin menjadi-jadi lahh bila
dah dapat geng yang sama kepala kan ! :p

       

With Fatin ,Si Mulut Becok ! :p
Dia kalau dahh bukak mulut bercerita ,memang susah laa nak suruh dia
senyap . Sengal ! Tapi suasana boleh jadi "krikk krikk" laa kalau dia tak ada ;)
   

Ini pulak with Shera . Budak budak nie semua panggil Shera ,Mak .
Sbb dia ketua rumah dkad hostel .
Eyra sorang je yang panggil dia Shera sbb kitaorang tak satu rumah .
Tapi karakter dia memang macam mak-mak ^^


Ini Dekna .
Dkad twitter ,Dekna dengan Eyra selalu bergaduh -,-"
Adaaaa je bnda yang nak di gaduh kan .
Dekna nie lahh ! Adaaaaa je bnda yg dia nak
cari pasal dengan Eyra .

Tapi Eyra tau ,dalam suka suka dia mencari pasal
dengan Eyra ,dalam hati dia ,dia sayang kan Eyra :p
Ye idok Dekna oii ? :p HAHAHAHA !

LoveYou tooo !
Herhh .



Ini pulak Ekin .
Well ,kitaorang bergambar nie guna tablet dia
lahh :D HAHAHAHA !
ThankYou Ekin .

Ekin tak sehat waktu nie .
So ,tak banyak gambar Eyra dengan dia .
Bertutup pulak muka dia kan .

Ekin nie kalau Eyra dengan Dekna begaduh
dia konon nya nak leraikan lahh .
Last last dengan dia dia sekali kena ! :D
HAHAHAHA .
Padan muka !

With Farahdiba .
Kitaorang kalau bergambar ,dia lahh yang tukang tangkap kan ^^
Kenapa ?? Sbb dia tak suka bergambar -,-"
Btw ,ThankYou Faraaaahh ! LoveYou .

Nak tengok hasil kerja dia sikit ? :)
Nahh !


Ini lahh kerja kami masa tngah break :)
Nak tau kerja girls yang lain pulak ?
Nie dia haaaahhh !!

Bergosip lettew ! :p
Taaauu daaa~ Girls ;)

Okayy lahh kalian .
Itu je yang nak dikongsikan hari nie .
Hari nie seronok :)
Walaupun diselubungi rasa nervouse yang melampau ,
cuaca panas yang terik dengan hidung dan mulut tutup .

Thanks sbb sudi baca entry nie .
HAHAHA .
Bye ^^


Sunday, 22 September 2013

FriendshipNeverEnd !


Hai semua :)
Buat apa tuu ?
Hihihi .

Eyra tengah selongkar balik gambar gambar lama yang ada dalam
lappy nie . Rindu sahabat-sahabat sekolah dulu .
Rindu gilla :'/ Lama dah tak jumpa diorang
semenjak masuk kolej nie .
Masing masing dahh busy dengan life kolej .

Ini mereka ^^
Masa nie celebration birthday Eyra .
Rasanya ini lahh last day kitaorang ber-happy
sama sama .


Nadia Emiza Azmi (Eiya)
Bestie Eyra sejak kecil lagi .
Masa Eyra umur 4 ke 5 tahun .
Mama dia lahh yang jaga Eyra .
Eyra rapat dengan dia .
Dia jaga Eyra macam Eyra adek dia sendiri .
Walhal ,Eyra lagi tua dari dia .
Tua bulan . HAHAHA .
Apa yang kitaorang buat ,semua sama sama .
Kitaorang terpisah sejak Eyra pindah rumah .
Hubungan kitaorang tergantung macam tuu je .
Tapi Allah punya cerita memang hebat .
Masa darjah 5 kitaorang jumpa balik :')
Satu sekolah . Dia ingat Eyra .
Eyra je yang ingat ingat lupa dkad dia masa tuu .
Perjumpaan semula kami tuu lahh ,
yang ubah keseluruhan hidup Eyra .
Dia bawak Eyra jumpa kawan-kawan yang lain :')


Nur Shafiqah Deris (Eka)
Dia kurus tinggi .
Kitaorang berkawan sejak darjah 5 .
Eka nie kawan baik Eiya .
So kitaorang kenal melalui Eiya lahh dulu .
Perwatakkan dia lembut .
Tapi bila sampai gilla dia ,tak yah cakap lahh kan .
HAHAHA .


Ini Shafikah Roslan (Ika)
Dia macam adek kami semua .
Rapat dengan Eyra ^^
Kitaorang pun kenal start darjah 5 jugak .
Pun kawan baik Eiya .
Kitaorang sama class sejak darjah 6
sehingga lah form 3 .
Berkepit je kami ^^
Orang pernah cakap kitaorang kembar lahh .
HAHAHA . Kembar pun tak berkepit selalu macam kami .

Tapi start form 4 class kitaorang terpisah .
Mula-mula nak jalani life tanpa dia dalam class
memang susah weyhh ! Tak biasa .
Lama lama okayy lahh .
Walaupun tak sama class dahh . Kami masih berkepit jugak .
Cuma Eyra lebih berkepit dengan Eiya and Eka Deris tadi lahh ,
sbb kami satu class masa form 4 tuu ^^


Ini BieBie Eyra ^^
Ahmad Farazi Musa (Ajie)
He's one of my bestie jugak .
Huhu ^^
Kami berkawan rapat masa form 4 dulu sbb
kami sekelas jugak dengan Eiya and Eka Deris .

Masa form 1 dulu pun kami satu class jugak .
HAHA . Masa tuu tak amik port sangat .
Kenal kenal macam tuu je . Dia ketua class masa form 1 tuu .

Form 2 ,form 3 kitaorang terpisah .
Dia pandai . Class dia kat langit .
Eyra kurang pandai . So class Eyra bawah tanah .
HAHAHAHA .

Masa form 4 ,form 5 kitaorang jumpa balik ,
'atas tanah' ;)
Masa mula mula nampak macam kenal ,
tapi ingat ingat lupa . Rupa dah berubah .
Dulu selebet macam kanak kanak .
Form 4 dahh nampak matang sikit dahh .

Setahun amik masa nak ngorat Eyra .
HEHEHEHE :p
Eyra jual mahal .
Memilih !
Tak nak couple dengan kawan sendiri konon nya .
Lama-lama jatuh hati jugak dengan sikap
macho dan tak putus asa dia tuu ;)
20th Jan 2012 .
Terdetik hati nak bagi peluang .
Okaayy kita try .
Terima dia sebagai teman hati .
Hidup dengan dia memang dah terbiasa sbb kami
rapat masa form 4 dulu . Memang selalu menggila sama-sama pun .

Bila 2 dunia dah sebati ,
Tak ada apa yang dapat pisahkan kita .
* Cewaahh ! Ayat :p *

 Nizam Razak (Nizam)
Satu class jugak masa form 4 ,form 5 ^^

Masa form 4 dulu Eyra panggil dia papa .
Dia panggil Eyra mama .
Kalau orang tak tau apa hubungan kami masa tuu ,
dorang mesti sangka yang kitaorang couple .
Tapi tidak ! Dia hanya kawan baik sahaja :)

Panggilan berubah bila Eyra dah 'pakai cincin' .
Nizam dengan Eyra pun rapat jugak masa form 4 dulu .
Seronok jugak gila-gila dengan dia .
Dia memang spotting .
Sumpah rindu dorang semua weyhh ! :'(
Rindu nak lepak-lepak ,borak-borak sama sama .
Rayau-rayau ,gila-gila .
Huuuaarrgghh !!
Cepat sangat masa berlalu .


Ini masa birthday Eiya .
Mandi tepung kitaorang . HEHEHE .
Bahagiaaaa weyhh :p

Ouhh ye! Yang tembam-tembam tuu ,
Wafiyy Arshad nama dia .
Satu class jugak dengan kami masa form 4 ,form 5 .
Dia boyfie Ika Roslan tuu tau .
Bukan nak bangga ke apa lahh .
Tapi Eyra yang satukan dorang !
* Angkat-angkat kening :p *
HUHUHU .
Wafiyy tuu pun boleh tahan jugak sakai dia .
* Oppss! Sorry Wafiyy *

Masa form 5 dulu ,berapa kali xcidet !
Haihh ,tak paham aku kalau lelaki bawak moto nie kan .
Ahh ! Tak payah nak lelaki sangat lahh kan .
Ika Roslan tuu pun pelesit jugak kalau bawak moto -,-"
Kena lahh dorang tuu . Sepadan .

Sekarang masing masing semua dah sambung belajar .
Eiya dkad yayasan Melaka .
Ika Roslan dkad KUIS .
Wafiyy dkad Kptm Kelantan .
Eka Deris belum sambung belajar lagi ,
sbb dia kena pergi PLKN .
BieBie Eyra dengan Nizam pun tak sambung belajar lagi ,
Mereka kerja cari duit dulu .

Macam mana pun diorang sekarang .
Rindu ke tak rindu dkad Eyra .
Ingad ke lupa dkad Eyra .
Eyra nak sangat diorang tau yang Eyra dkad sini terasa sangat
kehilangan dorang .
Jujur dari hati ,sini bukan hidup untuk Eyra .
Kehidupan zaman sekolah dengan zaman kolej
sangat jauh berbeza .
Disana Eyra dijaga oleh mereka semua .
Disini Eyra sendirian .
Bukan tak boleh hidup sendiri ,
cuma terasa kehilangan :'/
Harap korang rindu kan Eyra jugak Buddyz .
LoveYou All !

Some of our Memories .

MissYou :'/
Ada masa kita jumpa .
Lepak-lepak ,gelak-gelak ,gila-gila sama sama
lagi eyhh .
Hubungan kita tak kan berakhir kawan ;)