Sunday, 25 August 2013

First follower ever !


Hai hayai yai hoo ooo ooo!!
* Nampak tak macam mana punya happy nya eyra *
Eyra dah ada one follower !! :D
Yeaaayyy !!
* Lompat lompat *

ThankYou Puteri piano yang cumil cumil sbb jadi first follower eyra .
Membara semangat eyra nak teruskan
penulisan blog nie tau .
HAHAHA .
Happy and excited nya ,terus update post nie .
Haaa ,korang tak tau macam mana
punya semangatnya eyra
menari gembira sorang-sorang dalam bilik nie tadi -..-

Eyra dah singgah blog puteri sebelum nie .
Dahh follow pun ;)
http://puteripiano.blogspot.com/

Ohsemm sangat blog dia .
Dengki weyhhhh ! tengok blog si puteri nie sbb dia kreaaaaatifff sangaaaattt !!
Eyra tak pandai nak kreatif-kreatif nie .
Al-maklum lah orang kampungg -,-"
* Ehh *
Ingad nak mintak sikit tunjuk ajar dari mereka-mereka
yang kreatif dalam pembuatan blog nie
termasuk lahh puteri .
* Begging * Teach me pleaaseee .

Ouhh ! Btw .
Puteri ada comment blog eyra simple ,
well itu lah EyraJamal nama nyaa :p
HAHAHA . Eyra suka yang simple-simple ,happy-happy nie kan .
Baru lah orang kata apa tuu ,"Muda remaja" ?
Hehehehe :p

ThankYou again puteri :) Teruskan membaca entry entry eyra nie tau .
Jasamu akan ku kenang .
Harap-harap lepas nie akan ada lagi ramai follower ,
so tak ada lah eyra macam cakap sorang-sorang kan .
HAHAHA .



Okayy bye . Assalamualaikum .