Sunday, 25 August 2013

Skodeng skodeng


Assalamualaikum semua .
Nak kongsi cerita nie .

Cerita dia bermula macam nie .
Eyra baru lagi dalam 'bidang' menulis blog .
So tak ada followers langsung .
* Kesian aku -..-" *
Nak cari followers punya pasal supaya tidak tersia-sia masa yang eyra bazirkan untuk
merepek kat blog nie ,eyra pun usyar-usyar lah
blog-blog
orang nie .
Terpegun! ramai jugak yang kreatif kat Malaysia nie . Huhuhu .
Bagus bagus :p

Sampai satu seru ,eyra tersinggah satu blog nie .
Baaaiiikk punyaaa !!
http://www.nisakay.com/

Nisa Kay


Kreatif gilla kodd dia nie :) Eyra suka !
Dah skodeng-skodeng blog dia ,eyra pun sepantas nya follow blog dia .
HAHAHA dan tiba tiba jadi sangat sangat sangat excited macam dia mula mula dulu jugak .

Berdasar kan tagline dia pun yang suka menaip tuu ,
eyra tengok memaaaaaaaanngg banyak yang dia post .
Dalam satu bulan tuu beratus-ratus !
Pandai dia cari masa -,-
Rajin . Kreatif . Banyak cakap mungkin orangnya nie :p
HAHAHA . Nak cari lahh dia .

Dress-up dress-up dia semua pun perrgghh !
Macam apa orang sekarang panggil tuu ?
Retis ? :p HAHA . Tak tahu ehh ?
Retis tuu artis laaa !

Cuba korang skodeng sendiri . Korang pun mesti macam " A'ahh arhh ! "
Macam mana eyra boleh terdengar seruan untuk skodeng blog dia nie .
Semua sebab eyra update post eyra yang pasal handbags tuu lahh .
Gambar-gambar yang post dalam nie semua kebanyakan nya dari google .

Eyra nak search someone yang pakai baju kurung sambil pegang handbags .
Tengah tengah search tuu 'hidung terbau' gambar
si Nisa Kay nie .
Comel je orang nya . Sekali pandang ingad
Najwa Latiff
tadi .
Rupanya dia . Smart lahh dia ,boleh jadi role model :p

Macam dia ,suka menaip tapi eyra suka merepek .
Haaaa daripada eyra merepek-repek kat orang yang belum tentu ikhlas nak dengar .
Baik eyra create satu blog kan ;)

Eyra pernah buat satu blog jugak sebelum nie ,
cuma masa tuu belum mahir lagi . Pendek kata ,buta IT lahh .
Memang tak tahu apa apa langsung !
Sekarang nie Alhamdulillah ,tahu lahh sikit sikit
,tak banyak punggg .

Okayy lahh . Eyra nak cerita tuu je . HAHAHA .
Banyak lagi post Nisa Kay nie yang eyra tak baca lagi .
Chaaww ! Bye .

P/s : Ehh korang pun meyhh lahh join baca sekali ;)
Mana tahu dapat ilham ke kan .