Friday, 23 August 2013

Snow White


 



Assalamualaikum readers :)
                Perkara pertama yang kita akan buat untuk berkawan dgn someone is kita kena kenal dia dulu . Right ? Okayy .

                Nama diberi Nur Athirah binti Jamalkifli Nuja'ad a.k.a Eyra Jamal . You're free to call me Eyra . I'm 18 years old and now
I continued my study in college poly-tech Mara, Kuala Lumpur .

                Bagi adik adik yang comel comel tuu ,korang boleh panggil Kaklong ,okayy :)
because I was the eldest daughter . Eyra sangat sukakan adik adik ,apatah lagi yang baby baby . Heee~ Btw ,eyra ada 3 orang adik beradik yang teramat amat lah nakal --"

Haa! Ini lah mereka . Yang pakai jubah hitam tuu yang numb. 2 . Pyka Jamal . Yang pakai kurung pink tuu numb. 3 . Munirah Jamal . Yang tengah tuu eyra leerrr -..-"
Apa ? Jangan menghina . Walaupun eyra bersaiz kecil berbanding dorang ,tapi eyra garang taaaauu !!


  Yang that one pulak ,satu satu nya adik lelaki eyra :) Aqil Jamal . Handsome ?? Ouhh please ,tengok kakak dia dulu okaaaayy :p HAHAHA ! He just 13 years old.
    
And this is our sweet lovely parents . En. Jamalkifli Nuja'd bin Zainal Abidin and Pn. NorBaizura bte Hj. Md Johan . And of course we LOVE them .

Apa lagi yang korang nak tau pasal eyra ?
haaa ?? Boyfriend ?
Tak ada ,tak ada .
Laki ada . HAHAHAHAHA !


Ahmad Farazi bin Musa
a.k.a
Ajie

a very sweet ,handsome ,perfect man for me .
Handsome tak ? Handsome tak ? :p
Maigooddd !! I'm too crazy about him --"

Kisah kami sangat sangat lah pelik dan unik . But at the same time ,
romantic and sweeeeetttttt !!

From nothing to bestfiend . From bestfriend to couple .
From couple to married - Insya-Allah :')

I was born on 20th March 1995 .
He was born on 20th Jun 1995 .
And 'we' were born on 20th Jan 2012 .
Alhamdulillah~

Okayy done!
You all semua dah tau sedikit tentang eyra :)
Apa lagi yang tak cukup ? HAHA .


Why Snow White ?


Cause I wanna be like her .
With a red lips .
With beautiful pale skin .
With black hair .
Perfect .
And just wait for her prince .
Then lives happily ever after .


Lagi satu ,pernah tak tengok movie
Snow White and the hunstman ?
Korang kenal tak siapa pelakon dia ?

Kriten Steward kodd !
Haaa ,kau ado ? :p
She's one of my favourite actress .


Mirror Mirror pernah tengok idok ?

Lily Collins .

      
      I LOVE
:
  • Snow White
  • Pink
  • Shopping
  • Camera
  • 20
  • Taylor Swift
  • Shila Amzah
  • Fashion
  • Movies

and so so so much more :p
Heeeee~
That's all for today . Salam Perkenalan .

Assalamualaikum .