Wednesday, 4 September 2013

Assignment PMG 1033


Assalamualaikum semuaaaaaaa :D
Rasa macam dah bertahun lamanya tak update blog nie .
HAHAHA .

Busy buat assignment kodd .
Lepas satu ,satu datang -..-
Baru-baru nie eyra ada kena buat video untuk
assignment Fundamentals of Management (PMG 1033)
Grouping . 4 orang .

Dari kiri : Eyra ,Shera ,Faizal ,Ekin

Cer teka kami shoot kat mana :p
Teka laa . Teka laa .
* Padahal dah nampak kat mana kan -..-" *

YES ! KLCC :D
Gempak tak ? HAHAHA .
Shooting tak seberapa pun sebenarnya .

Nak cerita pasal apa yang kitaorang shooting
memang TAK lah jawabnya :p
HAHAHAHA .
Kita cerita pasal 'The Day' lahh eyhh .
Video dah ada kat YouTube .
Sila-sila lah tengok okayy ;)
*Kalau nak tahu lahh
kitaorang shoot pasal apa*

First perjalanan eyra ke KLCC
adalah bersama Shera .
Macam biasa lah kalau naik LRT
dari station Pandan Jaya mesti lah sampai
Masjed Jamek kan .
Sementara tunggu Ekin dgn cousin dia sampai
Eyra dgn Shera breakfast dulu kat McDonald situ .
'Isi minyak' penuh-penuh dulu baru sedap drive kan :p

Double cheese burger dan Coke float yang menjadi
'alas perut' pagi yg tak berapa nak pagi tuu .

Korang yang pernah makan kat McDonald Masjed Jamek nie ,
mesti tahu situasi tempat tuu mcm mana kan .
Dah lah sempit ! Padat pulak tuu .
Macam milo !
Tapi ,lapar punya pasal . Baluuuuunn -..-

Lepas dah makan ,kami gerak balik ke station LRT yg
mmng dekat tuu ,sbb Ekin dah text Shera kata
dia dah sampai . Kitaorang terus gerak ke KLCC .

Faizal ? Dia ? Dia kan abang Pavi .
*Mata ke atas ,tangan ke bahu*
So ,dia dari sana lah dengar ceritanya .

Dah sampai kami kat KLCC ,
satu hal pulak nak menunggu boys tuu -,-"
Apa lagi ? Cameraaa laaaaa :p
Mana lengkap keluar tanpa camera kan .
HAHAHAHA .

Girl yang tudung purple tuu
Yana nama dia . Dia lah cousin Ekin .

Pergi toilet click lagi .
Pergi toilet click lagi .
Eyraaaaaaaaaaa -..-

Lagi-lagi ada applikasi baru .
Camera 360 . Bapak gempak kodd !
*Batak kejap*

Sesampai nya si Faizal dgn member dia tuu ,Azri .
Kitaorang terus shoot .
Shoot seminit . Bergambar sejam .
Kitaorang yang girls kurang scene sebab
watak utama adalah Faizal .
HAHAHAHA !
*Padan muka* Ehh :p
 Kitaorang shoot pakai phone Azri je kodd .
Hebat tak ? -..-"

Sementara tunggu diaorang me-record tuu .
Kitaorang paaa lagi ?
ber-camera laaahhh :D
HAHAHAHA .
*Tak membantu langsung*


Aipp ! Aipp ! Siapa kata kitaorang tak
membantu ?! *Babab nak ?*
Kitaorang yang girl girl ini lah yang
berkerja keras tau tak . Herhh .
Kitaorang ada satu scene jugak masa tuu .
Tah berapa kali cut tahh :/
HAHAHAHA .
Tapi seghonok lah weyhh .
Ada pengalaman berlakon .
Walaupun tah apa apa .

Macam yang eyra cakap tadi lahh .
Shoot seminit . Bergambar sejam kan .
Tu lah sebab nya kerja lambat siap !

Sweet tak ? Kitaorang nampak pokok .
HAHAHAHAHA xD

Tinggi pokok tuuuuuu -...-"
*konon*

Pastu kitaorang terjumpa cermin mata
dalam beg Faizal . HAHAHAHA .
Curik laaaa paa lagi :p


Dah shooting ,tengok balik .
Complain complain sikit .
Si Faizal nie tak nak shoot depan kitaorang .
Segan katanyaaaa .


Agak agak dah okayy semua .
Kitaorang stop lah shooting sebab nak study sikit .
Esoknya ada Midterm paper Agama .
Sebelum tuu bergambar lah dulu kan .

Camera man dgn Main actor kita pun nak
ada gambar jugak kan .
Hahh ,bagi kan .

Study jadi 'tak jadi' sebab ada adegan adegan
tak senonoh lover yang melepak kat Taman KLCC nie .
Tak sopan lah kawan . Kan . Tak private .
Apa laaaahhh -..-"
Dah tuu hujan .
Apa lagi ,kelam kabut lah lari masuk KLCC .

Lapar pulak masing-masing .
So ,kitaorang cari makan .
Makan apa ? KFC pulaaaaaaakkkk .
HAHAHAHAHAHA .
Selera standard student lah kan :p
 Makan makan makan .
Bebel bebel bebel .
Balik . Ada lah dalam pukul 8pm sampai asrama balik .
Balik terus kiok lahh .
Tak sedar apa -..-
HAHAHAHA . Macam apa kan .

Okayy lahh . Tuu jelaa kodd yang eyra nak share kan
kali nie . Nak cakap lega je sebenarnya
sebab video dah submit tadi .
Hehehehe :p

Korang jangan ingad kitaorang shooting habis kat situ .
Wahh! Hebat kalau betul kan :p
Tak . Esok nya kitaorang sambung shoot kat Kolej .

Alaahh! 2x5 je .
Shoot seminit . Bergambar sejam .
Lagi lagi dengan hantu camera nie .
Memang tak berhenti lah .
Berlakon kejap-kejap gelak .
Kejap-kejap gelak .
Tak profesional langsung!
*Aku lettew -..- *
Hahaha .


Camera orang perasan macam camera sendiri .
Eyra. .eyra. . *Geleng kepala*


But heyy! Yang nie webcam lappy eyra okayy .
Apa ? Dia pun berkhidmat jugak lahh .
Kalau bukan sbb lappy nie ,tak siap assignment nie tau .
*Cewaahh ,action*

Nak tunjuk sikit pose pose eyra sorang :p
Hehehehe .
Ini kat dalam KLCC tau .
Ada satu kedai nie ,memang dia jual
sweet sweet je . Gula-gula ,
lolipop ,coklat . Best laahh! ;)

Berangan japp dengan mamat arab nie .
HAHAHAHA .
Okayy korang . Bye !!!! :*

P/s : Jangan lupa tengok tau video assignment
kitaorang tuu ;)