Wednesday, 25 September 2013

Coral Speaking Bahasa Arab


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatu :)
 Kaifa halukum ?
Sabbah al khaiyr ?
Korang taaauu ?
Tadi dkad Kolej ada Hari Bahasa Arab .
Kami yang student bahasa Arab nie kena buat presentation
sebagai assignment kami !
Cerita dia ,Eyra kena buat Coral Speaking Bahasa Arab .
 Grouping .
 Ini geng Eyra dkad Kolej yg satu group dengan Eyra .
Dari kiri : Eyra ,Dekna ,Fatin ,Ekin


Ye! Kitaorang semua kena pakai jubah dengan purdah .
Alaa alaa mak Arab tuu ;)
Bukan nak cakap apa ,memang rimas -,-"
Tak biasa . Haiihhh~ dugaan dugaan .

Kitaorang ingad perkara nie hari khamis ( 26hb 9 )
So ,tak lahh prepare sesangat .
Semalam ,bila dapat tau benda nie hari ini .
Apa lagi . Cuaakkk lahh ! -,-
Ini Eyra . Jubah yang Eyra pakai nie jubah kakngah tau .
Memang besar dan meleret lahh cerita dia .
Tak sempat nak beli jubah sendiri . Purdah pun sama jugak .
Yang tutup bahagian hidung ke bawah tuu adalah selendang .
HAHAHA ^^
Practice tak banyak .
Tak buat apa apa persediaan pun .
Huuaaaarrgghh !!
Rushing ouuhhh .
 Sampai ramai lah classmate eyra yang demam -..-
Alhamdulillah tadi semuanya berjalan dengan baik .
Kami giliran yang ke-31 daripada 40 .
Sempat jugak lahh practice sikit lagi tadi .

Bila sampai giliran kami .
Nervouse nya Ya Allah , tak dapat nak diungkapkan lagi !
Jantung nie kalau boleh lompat keluar ,
dia nak lompat keluar tau .

Dahh laa tak faham apa yang kami sampaikan :p
Dahh tuu tak berapa nak hafal skripnya .
HAHAHAHA xD
Tapi sumpah weyhh ,presentation tadi much much better laa
dari yg masa kitaorang practice .

Kitaoang datang awal pagi tau .
Turn kami pulak pukul 2pm . Apaaaa ??
Dahh laa skrip macam hafal tak hafal .
Buat nya lupa macam mana .
Nasib nasib -,-"

Agak-agak tengah break tuu ,
kitaorang apa lagi . Bergambar lahh ^^
HAHAHA .
Bukan selalu dapat tengok kitaorang pakai macam nie kan .


Cerita bergambar nie makin menjadi-jadi lahh bila
dah dapat geng yang sama kepala kan ! :p

       

With Fatin ,Si Mulut Becok ! :p
Dia kalau dahh bukak mulut bercerita ,memang susah laa nak suruh dia
senyap . Sengal ! Tapi suasana boleh jadi "krikk krikk" laa kalau dia tak ada ;)
   

Ini pulak with Shera . Budak budak nie semua panggil Shera ,Mak .
Sbb dia ketua rumah dkad hostel .
Eyra sorang je yang panggil dia Shera sbb kitaorang tak satu rumah .
Tapi karakter dia memang macam mak-mak ^^


Ini Dekna .
Dkad twitter ,Dekna dengan Eyra selalu bergaduh -,-"
Adaaaa je bnda yang nak di gaduh kan .
Dekna nie lahh ! Adaaaaa je bnda yg dia nak
cari pasal dengan Eyra .

Tapi Eyra tau ,dalam suka suka dia mencari pasal
dengan Eyra ,dalam hati dia ,dia sayang kan Eyra :p
Ye idok Dekna oii ? :p HAHAHAHA !

LoveYou tooo !
Herhh .



Ini pulak Ekin .
Well ,kitaorang bergambar nie guna tablet dia
lahh :D HAHAHAHA !
ThankYou Ekin .

Ekin tak sehat waktu nie .
So ,tak banyak gambar Eyra dengan dia .
Bertutup pulak muka dia kan .

Ekin nie kalau Eyra dengan Dekna begaduh
dia konon nya nak leraikan lahh .
Last last dengan dia dia sekali kena ! :D
HAHAHAHA .
Padan muka !

With Farahdiba .
Kitaorang kalau bergambar ,dia lahh yang tukang tangkap kan ^^
Kenapa ?? Sbb dia tak suka bergambar -,-"
Btw ,ThankYou Faraaaahh ! LoveYou .

Nak tengok hasil kerja dia sikit ? :)
Nahh !


Ini lahh kerja kami masa tngah break :)
Nak tau kerja girls yang lain pulak ?
Nie dia haaaahhh !!

Bergosip lettew ! :p
Taaauu daaa~ Girls ;)

Okayy lahh kalian .
Itu je yang nak dikongsikan hari nie .
Hari nie seronok :)
Walaupun diselubungi rasa nervouse yang melampau ,
cuaca panas yang terik dengan hidung dan mulut tutup .

Thanks sbb sudi baca entry nie .
HAHAHA .
Bye ^^