Monday, 16 September 2013

Dear Miley ,


" So la da di da di~
we like to party
dancing with miley
doing whatever we want .
This is our house!
This is our rules!
And we can't stoooopppp~
And we wont stoooooopp~ "
xD

Tau tak lagu nie ?
HEHEHE .


Miley Cyrus - We Can't Stop

Best jugak lagu nie kan .
 Suara dia tetap menjadi pujaan hatiku .
Walaupun baru-baru nie dengar
macam-macam cerita buruk pasal dia .

Selain Taylor Swift ,
Eyra is one of the big fans of Miley Cyrus jugak .
Eyra minat sikap gilla gilla remaja
dia melalui image Hannah Montana
yang dia pernah bawak suatu ketika dahulu .

Nampak sweet je ^^
Sopan . Laka laka dia .


Movie dia yang mana eyra tak tengok ?
Rasanya semua eyra tengok .
Lagu dia yang mana eyra tak pernah dengar ?
Rasanya semua eyra dengar .
Eyra kagum dengan kehebatan suara dia .
Bakat lakonan dia .

But well ,as we know
Zaman berubah ,Manusia pun berubah
kan ?
Zaman remaja dia dah berlalu .
Sekarang dia tengah dalam proses kedewasaan dia .
* Laahhh kodd *
HAHAHA ! Tuu sbb macam tuu perangai nya .

Kita ,public . Yang dah biasa dengan
image sweet girl dia ,terkejut lah kan
dengan perubahan sikap dia baru-baru nie .
Eyra pun terperanjat dohh !
Sempat jugak lahh rasa benci dkad dia -..-
 Rambut baru dia .
Eyra rasa tak ada masalah pun .
Smart je :/ Okayy je .
Good good je .
Tapi dengar jugak orang tak suka .
Ehh korang ,rambut dia .
Biar lah dia . Mungkin dia rasa
dah tiba masanya dia bagi image fresh
dkad fans dia . Yelaa ,sampai bila pulak dia nak
berimage sama je kan . Bosan pulak orang kangg .


Rambut pun jadi masalah lahh korang nie -..-
Haihhh~ Macam mana tak stress anak orang tuu .
YE! Eyra tau retis-retis nie milik fans jugak .
Tapi ,dorang lebih berhak nak tentu kan apa
yang terbaik untuk diri dorang sendiri .
Biar bersih jugak lahh .
Jangan lah tak
senonoh sangat !
*Jeling gambar miley*

Eyra rasa lah kan .
Dia ada masalah nie :/
Apa eyhh ??
Gaduh dengan Liam ke ?
Stress dengan paparazi ke ?
* Macam Britney Spears dulu *
Sakit ke ?
Sbb badan dia nampak susut kodd .


Berbeza dulu dengan sekarang dia .
Kuruuusss keringg .
Kesian eyra tengok -,-

Dah tuu sekarang dah pandai merokok pulak .
Taaaauu ,dulu dia pun merokok jugak .
Cuma tak lah sekerap sekarang kodd :/
Sekarang nie kejap-kejap kangg
ada gambar dia merokok .
Tak syioookk lahh macam nie Miley :(

 

Kerap pulak tuu !
Yang si Liam tuu biiiaaarr kan je pulak .
* Itu yang aku tak faham tuu *
Dah tak terurus dah nampak .


Miley nie dia tengah memberontak kodd .
* Suka buat andaian sendiri -..- *

 Dah tuu sekarang suka pose dengan
lidah terkeluar -,-"
Apa masalah budak nie pun aku tak faham laa .
Dia ingad lawa lahh kodd .
* Geleng kepala *
Miley .. Miley ..


Dalam banyak banyak perubahan yang
berlaku pada diri dia .
Masih ada satu yang kekal dari dulu .


Her smiley miley smile :')
HUHUHU . * Touched *

Apa pendapat korang tentang
Miley Cyrus ?
Meyhh share dengan eyra :)


P/s : Dear Miley ,
Please be more nice and sweet .
We miss the old you .