Saturday, 5 October 2013

Retis di Kolej ku !


Assalamualikum ^^
Rindu Eyra eyhh .
Taaauu daaahhh .
Huhuhuhu :p
* Tak ada siapa pun sebenarnya -,-" *

Lama rasanya tak post dkad blog nie .
Rinduuuuuu :(
Tapi nak buat macam mana ,busy dengan life .
Final exam semakin menghampiri .
Presentation ,quiz ,assignment never stop .

Nanti dah ada masa lapang nanti ,
Eyra nak post banyaakk banyaakk dkad sini !
Sajeeee~ :p

Ehh esok ,geng Eyra nak pergi TBS ,
semata mata nak buat assignment .
Gila kan mereka -..-
HAHAHA .
Eyra follow je ,Al-Maklum lahh orang yang kuat berjalan nie
memang macam nie .
Lagi pun benda nie nak kena present selasa nie .
 
Haaahh !! Weyyhh korang .
Bukan nak action lahh kan .
Tapi hari Jumaat hari tuu kan ,Eyra jumpa retiiiiss !!
Haaaa. .kau ado ? :p
* Jealous laaa ,jealous laaa *
 
Teka lahh siapa yang Eyra jumpaaaaa :p
*Kelip kelip mata*
Eyra excited sbb jumpa Sharhnaz Ahmad !!!!! xD
Maigodd ! Maigodd !
 
Malangnya ,tak dapat nak bergambar dgn dia :(
 Dia heart attack pulak masa tuu .
Kesian dia weyhh~ Menangis .
Pastu dia bukak separuh butang baju kemeja dia 
Auumm ! Auumm !
Tak boleh tipu ,seriously ,handsome weyhh .
 
Pastu Eyra jumpa Dafiiii !! :p
Dafi ,Abang sedara Eyra tau for korang punya information laa .
Budak budak nie boleh bantai tak percaya cakap aku -,-"
Naahh! Terkejut dorang bila tengok kemesraan aku dgn Abang Sedara aku tuu .
Sengal Kau -..-
 
Selain mereka berdua ,Eyra jumpa Arash Mohammad jugak ;)
Yang muka cina cina tuu .
Yang dulu handsome handsome tuu .
* Dulu okayy ,sekarang dah berumur ,so kurengg sikit *
Ehh ? :p HAHAHA .
 
 
Masa nak tangkap gambar dengan dia nie ,
Eyra panggil laa ," Uncle Arash ,Uncle Arash ,nak tangkap gambar boleh ? :p "
Nak tau dia cakap apa pulak ?
" Uncle ?? "
Ehh ?? xD HAHAHA .
Mengada pulak orang tua nie kan .
Pastu Eyra cakap lahh ," Okayy laa okayy laa ,Abang Arash "
Pastu dia ," Haaaa :D Macam tuu lahh "
Huhuhu ^^ But Serious talk ,dia peramah lahh .
 
Ehhh !! Siapa kata tak ada retis gigirl ??
Sukati je korang kan !
Adaaaa nyaaaaa !!
 Nie hahh !
 
 
Eyra tak tau nama dia .
Muka macam kenal .
Mula mula ingat dia nie Nelydia Senrose .
Pastu budak budak nie bagi tau Eyra ,yang dia nie kakak Nelydia Senrose tuu .
Uqasha Senrose nama dia .
Cantik orang nya ;) Tak sombong pun .

Yang macam girlpren Ultraman sebelah dia tuu ,
Eyra lahh -..-
Sakai kan ? HAHAHA .
Baru habis class waktu tuu ,
dalam pukul 5pm jugak lahh .
Penat dohh ! Yang jadi girlpren Ultraman tuu sbb ada presentation English
masa hari tuu -,-" Coral Speaking jugak .
Haaaiihh~
Budak budak yang satu group dengan Eyra lahh yg plan pakai warna macam tuu .
Baju yang Eyra pakai tuu pun sponsor .
Classmate punya . Tudung pun sama jugak .

By the way ,okayy lahh presentation kitaorang
masa tuu . Cummaaaaaa .....
Miss Adiba nampak macam tak ada mood j
hari tuu . So ,kekok sikit lahh .
Rasa macam Miss tak suka presentation kitaorang ,
padahal dokk aihh !
 
Hmmmm ,
okayy lahh korang .
Itu je dulu kodd yang Eyra nak share sepanjang 'kehilangan' Eyra nie .
Banyak lagi sebenarnya . Macam macam !
Lain kali Eyra cerita okayy :)
 
Nak rest lahh ,penat sbb keluar sehari suntuk
dengan Future Husband tadi ;)
* Macam nak bukak cerita baru je nie -,-" *
Ehh tak lahh . Okayy lahh .
Bye . Sleep well :)