Wednesday, 9 October 2013

Semangat !



Assalamualaikum :) 

 Ini team futsal Eyra ^^v
YES ! FUTSAL !
Dari kiri : Eyra ,Shera ,Kak Zie ,Dekna ,Khai ,Ekin

TBH ,Eyra nie kaki bangku .
Memang tak reti nak menendang, menyepak dan sebagainya .
Eyra masuk team nie pun sbb kawan-kawan yang paksa -..-

Pengalaman pertama, bukan nak cakap apa laa .
Lebih dari 150 juta kali Eyra fikir nak lari balik tau tak !
Dengan 'penyorak' disekeliling court futsal tuu .
Boyyyyyss !! Maigodd !

Bukan takut apa .
Takut termalukan diri sendiri je -,-
Cerita dia gua tak pernah main bola kodd .
Budak-budak nie~ *Geleng kepala*

Okayy ! Cerita dia .
First game kitaorang pegang !
Perghh ! Time tuu semangat naik botingkek-tingkek tau tak !
Rasa nak lari kan diri tadi ,tiba tiba bertukar rasa tak sabar nak masuk court tuu :p
HAHAHA !

First game Dekna tak main ,darah gemuruh dia lain macam -,-"
Khai jadi penyerang hebat kitaorang .
Kak Zie penjaga gol terbaik kami .

Second game Eyra tak masuk .
Saje nak bagi Dekna merasa duduk dalam tuu :p
Nasib tak menyebelahi kitaorang .
Kitaorang kalah . Tapi time tuu ,semangat kuat lagi dohh !

Sambil-sambil menunggu game seterusnya ,
Kami pun menggila laa ! Menunjuk perasaan !
* Cewaaaahh ! :p *
HAHHAHAHAHA .


Penyokong kitaorang pun ada tau ! :D


Mostly ,geng kami jugak lahh .
HAHAHA . Classmates ^^v


Time tuu cuaca Ya Allah~
Terik ! Kedahagaan kitaorang .
Macam ikan dkad darat tau tak !

3rd game Eyra masuk balik .
Kami tewas sbb pihak lawan main kasar .
Seriously tak tipu .
Diorang main tolak-tolak .
Tak profesional langsung ! Gerraaamm aku !

Haaaiihhh~
Tapi tak apa lahh .
Kitaorang pun dah malas nak teruskan .
Apa apa pun ,memang dapat pengalaman baru .
Perasaan baru ,kemahiran baru ^^
Seronok sbb dapat mencuba sesuatu yang baru !
Benda tak susah pun . Sepak je kan .
HAHAHA . Cuma berani tak berani je cerita dia .


Ekin banyak jatuh jugak masa lawan tuu sbb hujan !
Air masuk court ,so licin .
Ramai jugak yang tergelicik .


Nie Dekna tengah menggila lahh nie :D
HAHAHAHAH !
Pelbagai kan dorang nie .

Apa apa pun .
Eyra happy masa nie ,korang pun sama jugak kan ;)
Semangat bermain masih ada lagi .
Sayang koraaaanngg !! :*

P/s : Jangan takut mencuba sesuatu yang baru :)
Bahagia yang kita kecapi memang tidak boleh berulang lagi.
Kesilapan yang kita alami akan mengajar kita untuk terus berusaha .
Right girls ?! :D

XOXO