Sunday, 13 October 2013

Today !


Assalamualaikum :)
Nie nak share sikit hobi kitaorang setiap hari Juma'at
lepas class Agama .
HAHAHAHA !

Orang lepas class bergegas nak balik .
Kitaorang TAK :)
Kitaorang lepak-lepak lagi dalam class .
Mereka-mereka nie ,
2x5 jugak macam Eyra . Haaaa .
Kadang-kadang sajeeee jee tak nak ajak Eyra taauu !

 

   

Banyak muka Dekna kan ? -..-
Dekna memang ! Dia laa raja pembuli dalam ramai-ramai tuu .
Dan Eyra jelaa satu-satu nya yang dia boleh buli pun -,-"

Eyra bukan nya memang mangsa buli .
Taaaaaakkkk~
Cuma sengaja memberi peluang dkad budak kecik untuk rasa diri dia besar :p
HAHHAHAHA ! Tak lama pun . Sekejaaaappp jee .
Ye Dekna ? :p


Yang Eyra pulak ,lately nie asyik nak makan je kerja nyaaaa ! -,-"
Tahh apa sebab pun tahh lahh .
Mulut nie asyik rasa nak mngunyaaaaahhh je .
Jangan tanya laa kalu korang nampak Eyra berisi lepas-lepas nie .

Tuu ! Pipi kanan Eyra tuu ! Daa jadi Aset dahh tuu !
Polak aku dohh -..-
Lagi polak bila orang menaya aku polak tuu apa .
Haaaaaiiihhh~
*Geleng kepala*

Juma'at tuu kitaorang stay dkad kolej sbb nak kena siapkan assignment .
Sebelum berangkat ke library kitaorang mcm biasa laa kan .
HAHAHAHA !

 

 

Semua nak masuk gambar ,beratur laa kan .
Mula-mula Dekna yang depan tau ,pastuu ouhh ! Dekna pendek .
Tukar Ekin lahh . Haaaaaa ,baru nampak semuaaaa ! xD
HAHAHAHAHA .
Tengok lahh Eyra ,makanan tak pernah miss dari tangan -,-"



Nie Eyra dengan Ekin .
Sweet tak kami ^^
Jealous laa jealous laa !

Pastu kitaorang sampai library .
Ingad Eyra nak berhenti bergambar ke ?!
Mana boleeeehhhh !!
Bukan Eyra laa kalau berhenti tuu .


Jangan menghina !
Jerawat tuu yang buat Eyra nampak omeyy taaauuu !! -..-
Erhh !

Sambil -sambil buat assignment tuu ,
ada jugak buat 'kraftangan' .
HAHAHAHA !
Orang kalau tengah angaaauuu ,buat apa pun mesti terkait jugaaakkk .
Nie haaa ! Hasilnya .
Tahh apa-apa pun sebenarnya -,-"


Korang jangan tertipu .
Eyra bergambar macam tuu sbb nak tutp jerawat dkad pipi tuu tau !
Nampak tak taktik nya dkad situ ?
WohoOoo !! xD

Nak tauu satu rahsia tak ?
Ekin tiru Eyraaaaaa !!
Eyra pose mcm tuu dia pun nak pose mcm tuu jugaaaakkk :p
Eee! Tak aluu ! :p
Tak caye ? Nie haaa .

    

Ye taaauuu ,Ekin lagi omeeyyy !
Sbb dia tak ada jerawat dkad pipi kanan dia -..-
Btw ,Salam Juma'at semuanyaaa ^^v