Sunday, 17 November 2013

Tahniah UPSR !


Bismillahirahmanirrahim~
Assalamualaikum semua ! :D
*Sapu sapu habuk sikit*
Haaaa nampak tak macam mana punya berhabuknya blog nie -,-"
HAHAHA . What a busy life .

Banyak perkara yang Eyra tak dapat nak konsikan dkad sini
ssepanjang ketiadaan lappy kesayangan Eyra nie .
Say 'Welcome back to Mac' :)
Rindu dia sangat sangat . Rindu nak kerja kan dia tetengah malam .
HAHAHAHA !
Heyy ! Mac tuu nama lappy Eyra okayy . Mohon jangan salah faham -..-

Mac nie tak rosak apa apa pun sebenarnya .
Mama saje je hantar dia pergi 'hospital' buad 'check-up' .
Lama pulak masuk wad nyaaaa . Haaiihhh~

Hahh well ! Sekarang Eyra tengah final exam .
So . Wish me luck :)
Esok ada paper . Paper ke tiga daripada lima .
Nervous jgk lahh . Tapi tak study pun .
Sengal kan ? :| Ngeeehhhh~

Ouhh haa ! Disini Eyra mengambil kesempatan untuk ucapkan
Tahniah untuk adik adik UPSR kita ! :)
Atas result result cemerlang yang adik adik perolehi .
Specially to adik adik sedara ipar Eyra .
Nissya Khoirun . Hakimi .
Dan tak lupa jugak untuk Adik Farhana kita sbb dapat 5A ! :)
Uwaaahhhhh !!!! *Big hand*

Semua kejayaan yang adik adik peroleh adalah atas berkat usaha
adik adik sendiri . So congrate! :p
Teruskan menuntut ilmu .

Chaww !